четвер, 19 грудня 2013 06:18

Спецтема: Євромайдан-2013

Кличко закликав зустріти Новий рік на Євромайдані

Кличко закликав зустріти Новий рік на Євромайдані
Фото: lb.ua

Лідер партії УДАР і її фракції у Верховній Раді Віталій Кличко закликав сьогодні акції на майдані Незалежності в Києві не розходитися, набратися терпіння і боротися, бо перемога не може бути швидкою.

За його словами, буде важко, але учасники святкуватимуть Новий рік на Майдані, поставивши там свою новорічну ялинку – "не цю, криваву", сказав політик про каркас офіційної міської ялинки, потреба встановити яку стала приводом для силових спроб розігнати Євромайдан.

Як сказав Віталій Кличко, треба не залишати Майдану стільки, скільки буде потрібно для перемоги – тиждень, два, місяць чи й більше. Він закликав присутніх мріяти і не зраджувати своїх мрій. "Ми боремося за свою мрію, і немає ніякої мрії, яку неможливо було б здійснити", – додав народний депутат.

Він нагадав, що опозиція вимагає реформ і відставки уряду. "І ми зробимо, щоб у країні був новий уряд, новий парламент і новий президент", – наголосив Віталій Кличко і додав, що новий президент і підпише угоду про асоціацію між Україною і Євросоюзом.

Раніше Кличко заявляв, що обов'язково балотуватиметься на посаду президента на найближчих виборах, і наполягав на необхідності мати спільного кандидата від опозиції.

Євромайдан у Києві стоїть уже майже місяць, відколи уряд зупинив підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС, а президент Віктор Янукович відмовився підписувати її на саміті "Східного партнерства".

Зараз ви читаєте новину «Кличко закликав зустріти Новий рік на Євромайдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути