Ексклюзиви
пʼятниця, 10 січня 2014 11:39

Киянка каталася на лижах у купальнику

Киянка 23-річна Анна Гресь каталася на лижах у купальнику на гірськолижному курорті Буковель в Івано-Франківській області. Приїхала туди з двома десятками друзів. Фото і відео спуску виклала на своїх сторінках в соціальних мережах.

"Коли запланували поїздку в Карпати, одразу вирішила влаштувати там щось неординарне, - розповідає дівчина. - Тому окрім зимового одягу взяла з собою два купальника. Перші дні було похмуро, снігу взагалі не було, на траси надували штучний. В день нашого від'їзду до Києва з'явилося сонечко, температура плюс один. Ми вибрали найменш людний спуск. Коли я почала роздягатися, всі оторопіли. Люди зупинялися, фотографували. Подруга взяла мій одяг і спустилася на сноуборді, щоб внизу я одразу одяглася. Троє друзів спускалися поряд на лижах і знімали мене на телефони. Найбільше боялася впасти і проїхатися на попі по холодному снігу. Але обійшлося. Спуск зайняв не більше п'яти хвилин, я і замерзнути не встигла. Але для профілактики побігла пити чай."


Зараз ви читаєте новину «Киянка каталася на лижах у купальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути