пʼятниця, 10 жовтня 2014 09:56

КДБ Білорусі не оцінив пісеньку про Путіна і затримав сотню фанатів

КДБ Білорусі не оцінив пісеньку про Путіна і затримав сотню фанатів
Скрін

Відразу по закінченню матчу Білорусь-Україна співробітники комітету державної безпеки затримали більше сотні уболівальників. Місцеві ЗМІ говорять про те, що це відбулося через скандування нецензурних пісень про Володимира Путіна під час гри.

Матч був у білоруському Борисові на стадіоні "Борисов-Арена", пише "Дождь". Збірна Білорусі поступилася українцям з рахунком 0:2, причому обидва м'ячі були забиті ближче до кінця другого тайму.

Уболівальники обох збірних під час гри перегукувались гаслами "Слава Україні" і "Жыве Беларусь". Після цього вони спільно виконали нецензурну пісню про президента Росії. Скандування було чутно в прямій трансляції. Безліч аматорських відеозаписів також з'явилися в мережі.

Під час матчу правоохоронці ніяк не втручалися в події. Затримання пройшли вже за межами стадіону. Всього було затримано більше 100 людей, в основному це громадяни України. Представники українського посольства вже про це повідомлені. 10 жовтня пройде суд. Швидше за все вболівальники будуть покарані штрафами і депортацією, однак можливий і арешт на 15 діб.

Зараз ви читаєте новину «КДБ Білорусі не оцінив пісеньку про Путіна і затримав сотню фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути