Ексклюзиви
середа, 02 березня 2016 11:50

Інтернетом шириться чутка, що НАСА набирає добровольців курити марихуану за гроші

Інтернетом шириться чутка, що НАСА набирає добровольців курити марихуану за гроші

У кількох інтернет-виданнях учора з'явилася інформація про те, що американське аерокосмічне агентство НАСА набирає добровольців для досліджень ефектів м'язової атрофії. Їм заплатять по $ 18 000 за 70 днів суворого постільного режиму і куріння канабісу.

"Учасникам експерименту дозволяється читати, говорити по скайпу, грати в комп'ютерні ігри, але в жодному разі не вставати. Строгий постільний режим і куріння марихуани - головні умови праці.

Тести повинні допомогти дослідникам знайти кращі способи збереження здоров'я і безпеки космонавтів у періоди тривалої космічної подорожі. Лежання в ліжку відмінно імітує стан невагомості в космосі - нульова вага і мінімальне навантаження на м'язи. До того ж, це доступніший метод аналізу фізіологічних змін, до яких схильні космонавти під час своїх подорожей.

В експерименті візьмуть участь 2 групи: активна і неактивна. Добровольці з першої команди будуть робити фізичні вправи за допомогою спеціального обладнання і курити марихуану. Друга ж група - просто відпочивати.

Дослідження триватиме від 97 до 105 днів залежно від групи добровольців. Проте всі учасники повинні 70 днів не вставати з ліжка", - пише odesa.depo.ua.

Під вечір з'ясувалося, що цю історію вигадали. У минулому році NASA вже влаштовувало подібний експеримент, але там потрібно було просто лежати. Доброволець Ендрю Іваницький, який люб'язно погодився пролежати 70 днів в ліжку заради науки, розповів, що одним з найбскладніших випробувань стала зміна положення ліжка. У Іваницького підскочив пульс до 150 ударів в хвилину, і він втратив свідомість.

Нагадаємо, американським ув'язненим намагалися передати наркотики за допомогою дрона

Зараз ви читаєте новину «Інтернетом шириться чутка, що НАСА набирає добровольців курити марихуану за гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути