Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 08:54

Художник малює картини однією спіральною лінією
6

Фото: Фото: drunov.ru

У рамках однієї з найбільш вражаючих рекламних кампаній сінгапурський художник-дизайнер Чан Хві Чон використовує одну лінію для створення "спіральних репродукцій" відомих шедеврів світового живопису.

У рекламному ролику для "Faber-Castell", одного з найбільших у світі виробників канцтоварів, Чон демонструє свій неймовірний талант і малює "Мону Лізу" Леонардо да Вінчі, "Дівчину з перловою сережкою" Яна Вермеєра та автопортрет Ван Гога за допомогою чорного фломастера.

Спочатку він бере чистий аркуш і починає малювати на ньому безперервну лінію, поступово закручуючи її по спіралі. Натискаючи на фломастер то сильніше, то слабше, Чону вдається відтворити картину до найдрібніших деталей.

Такі, здавалося б, елементарні маніпуляції дають несподіваний результат. Навіть подивившись ролик, де все вищеописане показане в дії, до кінця незрозуміло, як художнику вдається відтворити дрібні деталі однією лінією.



Зараз ви читаєте новину «Художник малює картини однією спіральною лінією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути