Ексклюзиви
середа, 03 березня 2010 17:35

Голі стриптизерки влаштували шоу під одеським телеканалом (ФОТО)
5

Фото: Фото: Андрій Утьосов/Gazeta.ua

Сьогодні в Одесі на вулиці перед стінами одеської телекомпанії "АТВ" представники громадських організацій влаштували акцію "Майстер-клас зі стриптизу для Наталії Перевалової", під час якої виступили професійні стриптизерки.

Один з авторів акції голова громадської організації "Вільна Одеса" Марк Соколов вважає, що телекомпанія АТВ – це аморальна телекомпанія, що підтверджує поведінка її головного редактора Наталії Перевалової.

"Вона вчинила лесбі-шоу в стріп-клубі "Распутін". Про це неодноразово згадувала в телефонних розмовах, які існують в Інтернеті. Ми найняли професійних танцівниць, які символізують лесбі-подруг Перевалової, з якими вона розважалася в нічному клубі в Москві. До того ж – це непоганий майстер-клас для цієї теледіячки", - сказав він.

Нагадаємо, на початку року декілька одеських телеканалів оприлюднили аудіозаписи розмови Перевалової і хазяїна телеканалу лідера партії "Родина" Ігора Маркова, де телеведуча зізналася в нетрадиційній орієнтації. Як стало відомо із телефонної розмови, журналістка "влаштувала лесбі-шоу" на танц-полі московського клубу "Распутін" із двома стриптизерками. До цього часу Перевалова ніяк цю інформацію не прокоментувала.

Телекомпанія АТВ не вперше опиняється в скандальній ситуації. 29 вересня 2009 року під час мітингу під стінами Одеського окружного адміністративного суду був поранений ножем цивільний чоловік Перевалової оператор телеканалу Дмитро Докунов.

30 січня 2010 року, у день народження мера Одеси Едуарда Гурвіца, під стінами мерії було скоєно напад на знімальну групу телеканалу АТВ, у результаті якого тілесні ушкодження отримав оператор Костянтин Длужневський.

Два тижні тому була оприлюднена інформація про збройний напад на керівника охорони телекомпанії Дмитра Хаблюка, якого на наступний день в цьому медіа було представлено, як кореспондента.

Зараз в Одеському окружному адмінсуді розглядається позов Нацради з питань телебачення і радіомовлення до телекомпанії відносно позбавлення її ліцензії.

Зараз ви читаєте новину «Голі стриптизерки влаштували шоу під одеським телеканалом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути