Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2015 12:09

Герман вирощує помідори, а у Богатирьової - павутина: чим займаються зараз екс-"регіонали"
4

Будинок Раїси Богатирьової
Будинок Таїсії Повалій

Екс-нардеп і співачка Таїсія Повалій повернулася до Києва, її колишня колега по фракції Ганна Герман вирощує помідори і пише книги, а у дворі у колишнього міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової - одна павутина.

Про це пишуть "Вести"

Герман живе всього в десяти хвилинах від галасливого Києва, в селищі Гореничі (30 км по Житомирській трасі). Любителька бренду Шанель і дорогих автомобілів запевняє, що триповерховий особняк взяла в кредит і досі його виплачує. Білосніжний будиночок екс-нардепа знаходиться e самому центрі села, і всі місцеві жителі знають свою знамениту сусідку.

Герман показала город, де стоять дерев'яні ящики з кущами помідорів. "Класні? Правда? Це я придумала так зробити!", - захоплюється своїм творінням колишня "регіоналка".

У саду ростуть сливи, вишні, яблуні і клумба з лавандою. На галявині гуляє випещена вівчарка на прізвисько Кайя, а в басейні хлюпається 6-річний онук Коля. "В онука останнє літо перед школою, от він і гостює у нас", - розповідає Герман.

Виглядає вона свіжо, каже, що будні зайняті будинком, сім'єю і написанням книг. За її словами, новели і повісті добре розійшлися у Франції, а нещодавно вона уклала договір зі швейцарським видавництвом. В Україні ж нових книг її авторства не публікують. Вона запевняє: з колишніми колегами по партії вона спілкується, а ось з Віктором Януковичем зв'язок обірвався.

Екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, яку оголосили в розшук, схоже, назовсім покинула Україну. Журналісти показали її будинок у с. Підгірці. Маєток в павутині, у дворі давно ніхто не стриг траву. За територією доглядає охоронець, який запевнив, що зараз господині будинку немає, і коли буде, невідомо. Односельці кажуть, що її слід прохолов і вдома вона не з'являлася більше року.

Співачка, а в минулому - другий номер у списку Партії регіонів Таїсія Повалій після довгого життя в Росії повернулася в Україну. Журналісти побували на Софіївській Борщагівці, де знаходиться її будинок. З воріт якраз виїхав позашляховик BMW з чоловіком артистки Ігорем Ліхутою за кермом. А по двору ходила Ніна Данилівна, мама Таїсії.

"У країни ближнього і далекого зарубіжжя ми їздили з робочими поїздками. Відпочивали в Іспанії, де у нас є нерухомість. Зараз працюємо над новими піснями", - розповів чоловік і продюсер співачки.

Зараз ви читаєте новину «Герман вирощує помідори, а у Богатирьової - павутина: чим займаються зараз екс-"регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути