четвер, 28 серпня 2014 10:49

Фармкомпанія "Здоров'я" передала партію ліків у зону АТО
2

ТОВ "Фармацевтична компанія" Здоров'я "(Харків) передала аварійно-рятувальному батальйону спеціального призначення головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області благодійну допомогу у вигляді партії медикаментів. Ліки потрібні для комплектування зведеного загону, який відправиться в зону АТО. Вага вантажу - 64 кг. За погодженням з рятувальниками їм відправили антибіотики, антисептики, анальгетики і ранозагоювальні препарати.

Як повідомив під час розвантаження благодійної партії ліків заступник начальника аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Харківській області Андрій Таранець, зараз формується зведений загін обласного гарнізону ДСНС, який направлять в зону АТО (до Луганської або Донецької області). Це буде перший зведений загін, спрямований з Харківської області на Донбас. Його сформують з числа службовців гарнізону та навчального центру обласної оперативно рятувальної служби, який розташований в Мерефі. Всього в загоні може бути від 60 до 80 осіб, дивлячись які завдання перед ним поставлять. В цілому, до складу центру увійдуть різні служби, наприклад, мінери, команди з розбору завалів, демонтажу будівельних конструкцій, а також - медична служба.

Як пояснив Таранець, медичні препарати, які передала компанія "Здоров'я" надійдуть у розпорядження медичної служби гарнізону, а потім ними укомплектують медичну службу зведеного загону, який вирушить в зону АТО. "Медикаменти призначені як для співробітників ДСНС, так і для населення. Якщо буде необхідно, надамо допомогу людям, що потрапили в біду. Ми вдячні компанії "Здоров'я "за надану допомогу", - зазначив Таранець.

Довідка. У серпні фармацевтична компанія "Здоров'я" вже передавала благодійну допомогу, це були необхідні для медичних закладів препарати: антибіотики, антисептики, знеболюючі, ранозагоювальні. Вартість спрямованих медикам ліків - більш 1,17 млн.грн. Медикаменти направили Міністерству охорони здоров'я, Міністерству оборони, МНС, Ізюмській центральній міській лікарні, у військову частину А-3306 м. Харків, Обласну лікарню ім. Мечникова м. Дніпропетровськ і військову частину А 4615 м. Дніпропетровськ.

Фармацевтична компанія "Здоров'я" випускає більше 350 найменувань лікарських засобів усіх фармакотерапевтичних груп. "Здоров'я" - перша і єдина серед українських виробників компанія, яка виробляє лікарські засоби у формі карпул. За обсягом продажів компанія займає четверте місце серед українських фармвиробників і є одним з лідером серед українських виробників за обсягами реалізації препаратів в країнах СНД. Виробництво компанії відповідає вимогам GMP.

Зараз ви читаєте новину «Фармкомпанія "Здоров'я" передала партію ліків у зону АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути