неділя, 28 серпня 2016 13:20

Друзі застреленого журналіста не вірять у самогубство

Друзі застреленого журналіста не вірять у самогубство

Московський блогер і відомий медіаменеджер Айдер Муждабаєв висловив думку про те, що смерть журналіста Олександра Щетиніна не могла бути самогубством. Про це він написав у Facebook.

"Олександр Щетинін - другий мій друг і колега, який раніше жив і працював в РФ, вбитий в Києві цього літа. Сашу вбили у його день народження і на сороковини Павла Шеремета. Саша різко критикував правлячий режим у РФ, був туди нев'їзним, активно підтримував боротьбу кримських татар за звільнення Криму, - пише Муждабаєв, - У самогубство не вірю. В це не вірить ніхто, хто особисто знав Сашка. Я пам'ятаю його небайдужим. Зневіреним - ніколи. Саша був позитивний чоловік, мав великі творчі плани зі своїм сайтом. Я дзвонив йому вчора кілька разів, щоб привітати з днем народження, телефон був вимкнений. О четвертій годині дня написав йому привітання у Facebook. Він не відповів і, судячи з месенджера, не прочитав."

Муждабаєв також повідомив, що люди, які знали Щетиніна трохи ближче, говорили, що він мав проблеми і суїцид був можливий.

Нагадаємо, сьогодні вночі у своїй квартирі знайшли мертвим російського опозиційного журналіста Олександра Щетиніна. Поруч із тілом виявили пістолет і передсмертну записку.

Раніше, начальник департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив про те, що з розмови з судмедекспертами він з'ясував, що смерть Щетиніна не могла мати насильницький характер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі основні версії смерті російського журналіста Щетиніна

Зараз ви читаєте новину «Друзі застреленого журналіста не вірять у самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути