Ексклюзиви
понеділок, 24 лютого 2014 14:26

Донька коханки Януковича товаришує з донькою Ющенка та онукою Пшонки
8

Любов Полєжай була коханкою та цивільною дружиною колишнього президента 63-річного Віктора Януковича. Вона мешкала разом з ним в його резиденції в Межигір'ї. З ними жила ще донька Полєжай від першого шлюбу — Марія. При тому Янукович був офіційно не розлучився із Людмилою Янукович, яка є матір'ю двох його синів — Олександра та Віктора-молодшого.

"Будинок Януковича був розрахований на прийом численних гостей. Але постійно жили в ньому три людини: сам Янукович, його співмешканка Любов Полєжай та її донька. Про це свідчать їх численні фотографії в резиденції. А в дитячій кімнаті є багато документів на ім'я дівчинки – Марії Полєжай. Є також малюнки, які малювала дитина. На них був і Янукович. Вони підписала його ініціалами "V.F.", - пише у своєму блозі журналіст Дмитро Гнап.

Любов Полєжай родом з Єнакієвого. Звідти й колишній президент. Жінка є рідною сестрою куховарки екс-президента Надії Марінцевої. На сторінці Полєжай у "фейсбук" зазначено, що школу вона закінчила в російському місті Тамбов. А у 97-му році закінчила нинішній національний університет економіки та торгівлі в Донецьку. Скільки точно їй років — невідомо. Приблизно 39-40. В Києві керувала спа-салоном "Крістал Спа". Він знаходиться на Оболонській набережній, що на столичному масиві Оболонь. Однак сайту в Інтернеті салон не має. Також Любов очолювала всеукраїнський благодійний фонд "Дорога майбутнього".

На сторінці в соцмережі "Фейсбук" Полєжай має лише 15 друзів. Публічних людей серед них немає.

Донька жінки Марія три роки як вчиться в Печерській міжнародній школі. Свій акаунт "Вконтакті" дівчина відвідувала в неділю, 23 лютого о 20.30. Судячи з її сторінки на "Фейсбук", Марія вболіває за футбольні клуби "Динамо", "Шахтар" та "Барселону". Із музики любить слухати діджея Девіда Гуету, репера Емінема та леді Гагу. На "фейсбуці" товаришує із 79 людьми. Серед відомих є внуки Софії РотаруСофія та Анатолій Євдокименки, а також донька Віктора ЮщенкаСофія. Проте найкращою подругою дівчина вважає 16-річну Марію Фадєєву. Це онука колишнього генпрокурора Віктора Пшонки.

Свій акаунт в соціальній мережі "Вконтакті" Марія видалила в ніч на 23 лютого. Ймовірно, що дівчина не писала реальне прізвище Пшонка, а взяла собі псевдонім "Фадєєва". Оскільки в коментарі до спільного фото з Фадєєвою Марія Полєжай написала "да это мася пшоночка".

Марія часто бувала в Європі. Деякі її знімки, що розміщені в соціальних мережах, збігаються з інтер'єром Межигір'я. Зокрема, дитяча кімната з іграшками майже така сама, як дитяча кімната сфотографована в колишній президентській резиденції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Донька коханки Януковича товаришує з донькою Ющенка та онукою Пшонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути