Ексклюзиви
пʼятниця, 31 липня 2015 17:59

Донецький міліціонер, який здавав місто сепаратистам, перебрався в Київ

Колишній начальник МВС Донецької області Роман Романов, який здавав Донецьк сепаратистам в березні 2014 року, зараз у Києві.

Про це нардеп Єгор Фірсов повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

 

"Сьогодні у "Спортлайфі" несподівано зустрів колишнього начальника МВС Донецької області Романа Романова, який здавав Донецьк сепаратистам в березні 2014 року. Я думав, що він давно в Росії чи в Донецьку, але виявилося - ні, чудово почуває себе в столиці", - пише Фірсов.

За його словами, Романов приїхав в спортклуб на позашляховику "Фольксваген Туарег" з іменними номерами. "На ньому ініціали міліціонера і дата його народження - 24 вересня. Вартість такого автомобіля стартує від 1,6 млн гривень ", - зазначив нардеп.

"Я не пропустив нагоди нагадати Романову, що пам'ятаю про нього. У відповідь він сказав, що історія все розставить по місцях. Я теж дуже сподіваюся, що це станеться. Людина, на якій лежить відповідальність за зраду і загибель тисяч українських жителів не повинен розсікати по столиці на елітному автомобілі ", - додав Фірсов.

Він також навів свою відеозапис, зроблений 3 березня 2014года, на якій Романов виступає перед сепаратистами, що зайняли будівлю адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Донецький міліціонер, який здавав місто сепаратистам, перебрався в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути