Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 22:16

До земельних оборудок причетні депутати Верховної Ради

До  земельних оборудок причетні депутати Верховної Ради
Фото: Микола Марченко

На Полтавщині земельні оборудки "кришують" із комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Про це сьогодні на раді асоціації фермерів та землевласників "Відродження Полтавщини" говорили фермери області.

"Був я на розширеному засіданні комісії Полтавської обласної ради із питань аграрної політики та земельних відносин. Депутат Василь Стасовський висвітив дуже тривожну ситуацію. Я був вражений. Нещодавно створено фермерське господарство у 3 районах: Чорнухинському, Лохвицькому та Гадяцькому, котре вже зібрало під себе 4700 га землі . Організовано десятки заяв на це створення. Як розумію, один чоловік створює десятки фермерських господарств, котрі "кришуються" відповідними людьми. Зараз іде така ж вакханалія по Чорнухинському районі. Там по 5 сільських радах подано 34 заяви. Про подібні оборудки потрібно ставити до відома і прокуратуру, і громадськість",– говорить екс віце-президент асоціації фермерів України Василь Бурлака.

Пояснює, щоб не траплялося подібних випадків, потрібно, щоб асоціації фермерів та землевласників давали свої рекомендації на створення відповідних фермерських господарств.

Фермери кажуть, що до процесу створення подібних фермерських господарств причетний депутат Верховної Ради комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Зараз ви читаєте новину «До земельних оборудок причетні депутати Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути