субота, 04 жовтня 2014 10:22

До повного апокаліпсису у Росії лишилось зовсім трохи - Кох

Через санкції, які проти Росії запровадив практично увесь цивілізований світ, занепад прийде до РФ вже зовсім скоро. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив колишній заступник голови уряду Росії Альфред Кох.

"Коротше. Що ми маємо. Санкції проти нас не скасували. Донбас ми не забрали. І, як виявилося, і не збиралися. Люди (багато) загинули. У тому числі й росіяни. Нафта падає. Бюджет їде до чортів собачих. Економічне зростання дорівнює нулю. Промислового зростання немає. Валютні надходження - скорочуються. Платіжний баланс країни погіршується з кожним днем.

Скоро настануть часи, коли і критичний імпорт стане проблематичним (ліки, запчастини до електроніки, до контрольно-вимірювальної апаратури в медицині, енергетиці і т.д.) оскільки тупо буде дефіцит ВКВ", - написав він.

 

Кох додав, що перспективи у Росії не райдужні.

"Рубль валиться. Інфляція до кінця року буде очевидно двозначною. У поєднанні з нульовим ростом це класична стагфляція - кошмар будь-якого уряду. Вивіз капіталу досягне півтора сотень мільярдів. Інвестиції зупиняться, а ті, що робитиме держава стануть просто банальним закопуванням грошей в землю (типу газопроводу "Сила Сибіру", який потрібен тільки Ротенбергам).

Ринок нерухомості завалиться. З ним заваляться спочатку девелопери, а потім банки, які видавали кредити. Вклади громадян зникнуть разом з цими банками. Поточну зарплату цих людей буде з'їдати інфляція", - прогнозує Кох.

 

На його думку, повернення "лихих 90-х у Росії не за горами.

"Правове свавілля досягне кошмарних форм. Люди просто почнуть зникати невідомо куди. Втім - відомо. Але там будуть розводити руками і говорити, що не в курсі. Що шукають. Але вони ж не чарівники.

Політична система виродиться у виконання капризів і диких фантазій однієї людини, яка давно вже використовується у повній прострації від нудьги і пересиченості. Держава набуде форми, яка найбільше відповідатиме його особистим комплексам і фобіям", - написав Кох.

При цьому, колишній російський урядовець особливу роль надає російським ЗМІ, які встигли себе зарекомендувати, як найбільш брехливі у світі.

"ЗМІ осатаніють остаточно і будуть у всьому звинувачувати Захід і Україну".

 

На думку Коха, дії російської влади прогнозовані.

"Влада звернеться до Китаю в надії на те, що той підкине грошенят. Він нічого не дасть. Адже більше всіх у слабкій і агонізуючій Росії зацікавлений саме він.

Тоді влада кинеться до американців. Американці широко посміхнуться і скажуть: 1. Путіна в Гаагу (як Мілошевича). 2. Демонополізація і приватизація ЗМІ. 3. Вільні вибори з допуском всіх бажаючих під контролем міжнародних спостерігачів. 4. Конституційна реформа. 5. Відмова від ядерного статусу і роззброєння під контролем НАТО. 6. Військові бази НАТО на території Росії.

Ми відмовимося. Тоді вони скажуть: Ідіть назад до китайців. Китайці скажуть: ок. Так вже й бути, ми вам допоможемо. Але у нас одна умова: заміна народу. Ми до росіян ніяких претензій не маємо, але у нас народ більш ефективний. Тут немає нічого особистого, це просто бізнес", - зауважив автор.

 

Далі Кох пояснює, чому так станеться і моделює, як може розвиватися ситуація.

"Посудіть самі: коли ви берете в управління ферму і бачите, що там стадо складається з корів середньої породи, то ви розумієте, що його потрібно замінити на корів гольштинської породи. Просто тому, що гольштинці дають більше молока при тих же витратах. А це стадо потрібно відправити на ковбасу.

І при цьому у вас немає ніякої неприязні до средньоросійських корів. Просто вони вам не потрібні для ваших завдань. Так і тут: які можуть бути аргументи? Нам потрібні ваші ресурси. Ми їх освоїмо без вас. Ви нам не потрібні. Навіщо нам вас годувати і зберігати? Ідіть на ковбасу. Наші китайці з нашими завданнями впораються краще.

Злякавшись цієї дивної правди, ми знову кинемось до американців. І будемо виконувати їх 6 умов. Ось до чого приведе нас наша боротьба за Руський мір, "окрему цивілізацію". Утрата суверенітету і навіть (цілком можливо) розпад держави - ​​це цілком реальна перспектива при такому розкладі.

А поки радійте! Уракримнаш! Ми всіх матимемо! Росіяни не здаються! І т.д.", - написав Кох.

Зараз ви читаєте новину «До повного апокаліпсису у Росії лишилось зовсім трохи - Кох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути