пʼятниця, 22 серпня 2014 15:29

Для миру і стабільності необхідні люди, які реалізують задумане

Для миру і стабільності необхідні люди, які реалізують задумане

Олесю, зараз інтернет вибухнув заголовками про Ваше затримання, звідки взялись ці новини і чи справді Ви збираєтесь на вибори?

Знаєте, я про це сам дізнався із тих же джерел, що і Ви. Багато хто почав свою роботу ще до оголошення кампанії. Зрозуміло, що мене, як хоч і потенційного, однак сильного опонента побоюються, оскільки практично ніхто не може показати виборцям такий обсяг роботи, який реально виконую я. Тому потенційні опоненти застосовують ті підходи, які їм доступні. Скажу так, коли нічого протиставити реальній роботі, то політикани вдаються до таких методів, публікують нісенітниці і наклеп. Мені ніколи звертати уваги на це, я людина зайнята, роботи надзвичайно багато.

Зрозуміло. Ми знаємо, що Ви з командою "Фонду розвитку громад" вже працюєте, зокрема реалізуєте проекти з підтримки молоді, допомагаєте пенсіонерам, просуваєте інтереси Кіровоградщини у столиці. Що стало мотивом?

Тому, що Кіровоградщиною нікому займатись. Я не можу дивитись на те, у якому зараз становищі знаходиться регіон, в якому народились і прожили мої родичі, де ріс і я.

Щодо мотивації… Знаєте, не розумію як це можна не робити! Ця земля виховала моїх дідів та батьків. Я маю досвід роботи на управлінських посадах, маю команду та знання для реалізації системних змін у регіоні, я зобов'язаний працювати на благо громади моєї рідної землі.

А в принципі не страшно переходити на вседержавний рівень роботи?

Я давно працюю у сфері державного управління і знаю, що нині українцям хочеться миру – а для миру і стабільності нам необхідні люди з якісно новими думками, що реалізують задумане. Люди, які думають не про те, як з усіма воювати, а про те, як з усіма дружити і співпрацювати, як не руйнувати те, що будували наші діди, а будувати нове і краще, щоб вони нами пишались.

Олесю, скажіть, кого ви зараз вважаєте політичними конкурентами? Кого ворогами?

Конкурент і ворог для всіх має бути один – війна та бідність!

Дякуємо, Олесю, за короткий бліц, у Вас є можливість привітати наших читачів із прийдешнім святом.

Дякую і Вам.

Сьогоднішня ситуація - випробування для нашого суспільства на міцність та єдність.

Держава, як і людина виборює власну свободу, власну волю, свою незалежність - політичну, економічну та культурну. Дай Бог, нам сил у ці важкі часи захистити Державу та зберегти життя наших людей.

Зі святом всіх!

Зараз ви читаєте новину «Для миру і стабільності необхідні люди, які реалізують задумане». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути