Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2014 16:04

Депутат-"радикал" вимагає від Авакова розслідувати фальсифікації

Депутат-"радикал" вимагає від Авакова розслідувати фальсифікації

Депутат Київської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою провести службове розслідування, щодо надання неправдивої інформації ЦВК та МВС стосовно так званих "васильківських терористів". Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

"Міністерство внутрішніх справ вважає мене державним злочинцем засудженим 10 січня цього року разом з Володимиром Шпарою та Сергієм Бевзом за спробу вчинення терористичного акту до 6 років позбавлення волі, повідомляє ЦВК. Станом на 25.09.2014 року я, Бевз та Шпара утримуємось в Лукянівському СІЗО. Вам смішно? Мені ні! Бо для МВС нібито не було Революції гідності, постанови Верховної ради України від 24.02.2014 року за авторством Олега Ляшка "Про звільнення політв'язнів і їхню повну реабілітацію". Ніби в МВС не знають, що прапорщик міліції Володимир Шпара є командиром роти в полку патрульно-постової служби "Азов" і бере активну участь в АТО на Сході країни, що Сергій Бевз являється бійцем батальйону МВС "Київ 2" і також бере участь в АТО" - додав політик.

Ми з побратимами вимагаємо покарання винних у фальсифікації нашої кримінальної справи серед громади більш відомої як справа так званих "васильківських терористів".

Також прошу дану подію відкоментувати радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який дуже добре знає де правда: у моїх словах чи у довідці МВС.

Зараз ви читаєте новину «Депутат-"радикал" вимагає від Авакова розслідувати фальсифікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути