Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2014 11:19

"Чуркін! Дай знать, де американська техніка" - волонтери ремонтують старі БТРи для АТО
4

Фото: facebook.com

Волонтери з групи "Крила фенікса" ремонтують техніку для АТО.

Про це пише волонтен Юрій Бірюков у Фейсбуці.

"Такий собі Чуркін на Радбезі ООН тут ось розповідає про новітнє американське озброєння в нашій армії. Як би вам, Чуркін, пом'якше б відповісти...Отримали ми в 79-у бригаду БТР-70, 8 штук. Ні, ну "отримали" це голосно сказано, адже платформи з Артемівська в Миколаїв оплачували ми, волонтери. Але це таке, технічні деталі. 2-а категорія, тобто як би "трохи підшаманити і вперед". Еее... Та ось біда в тому, що за 30 (!!!) років нібито консервації - все згнило. Всі шланги і дроти, всі роз'єми і кнопки. А ще миші", - пише він.

Бірюков пише, що вони не опускають рук. "Якщо з літаком впоралися, то і БТР-70 подужаємо. З понеділка почнемо. Частину роботи виконає Миколаївський БТРЗ (а нам платити, так). Щось зможемо зробити самі. Як буде перелік робіт - напишу. Так ми і переможемо - ремонтуючи, відновлюючи, будуючи. Хочеш понить - ний, але тихо. Хочеш перемогти? Тоді допомагай! Воюючи, перказуючи гроші, ремонтуючи. Було б бажання! P.S. Чуркін! Якщо я чогось не знаю, якщо десь новітню американську техніку привезли - дай знати, а? Ну, може привезли, але не дають. Так ми відіжмемо, досвід є!", - зазначив волонтер.

Зараз ви читаєте новину «"Чуркін! Дай знать, де американська техніка" - волонтери ремонтують старі БТРи для АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути