вівторок, 22 липня 2014 03:48

Цукерберг привітав Шакіру з рекордною кількістю фоловерів на Фейсбуці

Цукерберг привітав Шакіру з рекордною кількістю фоловерів на Фейсбуці
7ja.net

На акаунт Шакіри в Facebook підписалися вже більше 100 млн осіб. Шакіра стала першою людиною в історії цієї соціальної мережі, у якої така велика кількість підписників. Єдина сторінка, яка має більшу кількість лайків, - це брендова сторінка самого Facebook, передає УНН.

Співачка поділилася радістю від рекорду: "Я задоволена і дуже рада тому, що змогла досягти цього рубежу. Соціальні мережі і, особливо Facebook, допомагають мені та іншим артистам бути ближче до шанувальників". "100 мільйонів друзів у "Фейсбуці"! Це неймовірно! Спасибі вам велике!" - додала співачка.

Щоб подякувати своїм шанувальникам за увагу до її творчості, 37-річна Шакіра розмістила відео, яке складається з найважливіших для неї подій, починаючи з 2008 року - саме тоді вона зареєструвалася в соцмережі. У відеоролик увійшли обкладинки її музичних альбомів, фотографія під час вагітності і знімок сина Мілана.

З таким знаменним рекордом Шакіру привітав засновник Facebook - Марк Цукерберг. "Вітаю! Відмінний рекорд для відмінної людини", - написав молодий мільярдер.

Зараз ви читаєте новину «Цукерберг привітав Шакіру з рекордною кількістю фоловерів на Фейсбуці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути