неділя, 19 жовтня 2014 23:50

Чопські прикордонники повернулися із зони АТО
12

Фото: unn.com.ua

Чопський прикордонний загін вчетверте зустрів своїх бійців, що повернулись із зони проведення АТО. Група "зелених беретів" чисельністю понад 50 бійців під керівництвом досвідченого офіцера Руслана Скоцеляса ще у середині липня залишила місце дислокації і, після проходження навчань у Кінологічному навчальному центрі ДПСУ, вирушила на східні рубежі.

Протягом трьох місяців вони виконували свій військовий обов'язок у межах Харківської та Луганської областей і у повному складі повернулись додому.

"Керівник прикордонного колективу Роман Гоць розпочав короткі урочистості словами величезної вдячності своїм підлеглим за сумлінне виконання бойового завдання та запропонував усім присутнім вшанувати світлу пам'ять про наших колег – Віктора Шепентала та Роберта Кіса, які поклали своє життя за наше мирне майбутнє", – йдеться у повідомленні прес-служби Чопського прикордонного загону.

В свою чергу герої, які, на щастя, повернулись живими і здоровими, були нагороджені грамотами від керівництва загону, міста, області та обласної ради. Юні містянки вручили воїнам квіти, а наймолодша з них подарувала прикордонникам плетені сувеніри кольорів нашого державного прапора. А вже за мить герої відчули обійми своїх родичів, коханих, друзів та колег.

Зараз ви читаєте новину «Чопські прикордонники повернулися із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути