Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2015 03:07

Чехія слідом за Польщею відмовляється впускати путінських байкерів

Чехія слідом за Польщею відмовляється впускати путінських байкерів
Фото: ИТАР-ТАСС

Вчора в Празі біля будівлі адміністрації уряду Чехії пройшов мітинг проти приїзду групи мотоциклістів з клубу "Нічні вовки" до Чехії, передає "Радіо Прага".

Відразу кілька громадських рухів і партій передали кабінету міністрів країни листи з вимогою заборонити проїзд байкерів по республіці. Отримав уряд і петицію. Її створення - це громадська ініціатива, петиція розміщена в інтернеті, на даний момент її підписало вже більше тисячі громадян Чехії.

"Ми вважаємо, що їхню акцію варто розглядати в двох напрямках. Пропаганда, політичні цілі. Але також ми отримуємо певні сигнали та інформацію, що їх пересування може створити і загрозу безпеці країни", - заявив один з авторів петиції Томаш Пешінскій.

Нагадаємо, сьогодні російський байкерський клуб "Нічні Вовки" починає "європейське турне". З нагоди майбутнього Дня Перемоги мотоциклісти під проводом особистого друга Володимира Путіна Олександра Залдостанова на прізвисько "Хірург" відправляються з Москви до Німеччини. Їхній шлях лежить і через Чехію та Польщу. Остання, як відомо, відмовилась пропускати "вовків". 

 

Зараз ви читаєте новину «Чехія слідом за Польщею відмовляється впускати путінських байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути