Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2015 05:05

Бойовиків у Широкиному немає - "Правий сектор"

Бойовиків у Широкиному немає - "Правий сектор"
joinfo.ua

У населеному пункті Широкино Донецької області перебувають тільки українські підрозділи. Про це заявив спікер ДУК "Правий сектор" Богема в ефірі телеканалу "112 Україна", передає "Укрінформ".

Таким чином, "Правий сектор" спростував інформацію ОБСЄ про присутність бойовиків в населеному пункті Широкино Донецької області.

"У Широкино ми знаходимося і знаходилися. Сьогодні було кілька зіткнень в Широкино. Відбувається зіткнення, як і відбувалося протягом останніх декількох тижнів. Це розвідки боєм, це провокації, але говорити, що Широкино захоплене" днровцамі "- це абсолютно не правда. Там стратегічно дуже зручне місце ", - заявив Богема.

Спікер ДУК сумнівається в об'єктивності роботи моніторингової місії ОБСЄ в зоні антитерористичної операції.

"Чесно кажучи, я уявлення не маю про ефективність ОБСЄ, її роботи. Треба відповісти, для кого вони працюють, хто замовляє ці моніторинги і на чиєму вони боці, кого вони підтримують?", - задався питанням Богема.

Як нагадує агентство, спікер місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків заявив, що селище Широкино, розташоване під Маріуполем, повністю перебуває під контролем бандитських угруповань "ДНР", а сили ЗСУ знаходяться за лінією розмежування, яка проходить поза населеним пунктом. Також повідомлялося, що українські військові продовжують утримувати позиції у Широкиному.

Зараз ви читаєте новину «Бойовиків у Широкиному немає - "Правий сектор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути