субота, 02 лютого 2013 05:57

Близько 100 студентів Гарварду покарали за списування

Близько 100 студентів Гарварду покарали за списування
Фото: studlab.com

Близько 100 студентів старшого курсу одного з найвідоміших вузів світу - Гарвардського університету покарані за шахрайство під час написання екзаменаційної роботи, повідомляє агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на декана факультету мистецтв і наук Гарварду Майкла Сміта.

За його словами, в скандалі зі списуванням на екзамені з теорії держави, який отримав в США широкого розголосу, виявилися замішані 125 студентів факультету. Один з асистентів викладача під час перевірки домашніх екзаменаційних робіт навесні минулого року виявив схожість відповідей різних студентів. Після цього спеціальна університетська комісія почала розслідування можливих фактів обміну роботами між деякими учнями.

Як повідомив Сміт, на даний момент всі розслідування повністю завершені. За їх результатами приблизно половина залучених до перевірки студентів були тимчасово усунені від навчання в Гарварді. Ще 30 підозрюваним в шахрайстві був призначений випробувальний термін. Інші студенти санкціям не піддавалися.

Смітнаголосив , що тепер керівництво Гарварда працює над виробленням заходів щодо підвищення рівня академічної чесності та студентської етики в університеті, щоб уникнути подібних скандалів у майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «Близько 100 студентів Гарварду покарали за списування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути