Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2013 11:36

Більше сотні оголених киян прийшли у ТЦ за дармовим одягом
7

Фото: Фото: livejournal.com

У неділю в Києві в торговому центрі " Квадрат " пройшла скандальна акція , учасникам якої було запропоновано роздягнутися до нижньої білизни , а натомість отримати одяг безкоштовно .  Втім , судячи з відгуків очевидців , жертви учасників виявилися марними - далеко не всі отримали призи , на які розраховували.

Півтори сотні киян практично голяка ( в плавках і купальниках , а деякі - навіть в стрінгах ) штурмували ТЦ на бул. Перова. Причому була не тільки молодь , а й люди 40-50 років. На рахунок раз -два- три вони повинні були заскочити в магазин , знайти стікер на 250-500 грн і на цю суму вибрати одяг .

"Було холодно , йшов дощ . Деякі накинули курточки , але їх змусили зняти. Молодь прийшла повеселитися , а от люди старшого віку ходили з сумними обличчями . Вони за одягом прийшли і розуміли , що за хлопцями , які першими увірвуться в магазин , їм не встигнути. Було страшно , що нас там затопчуть або двері скляні розіб'ються " , - каже учасниця акції Світлана.

Киянин Володимир Шолохов розповідає , що був упевнений , що всі отримають подарунки за екстравагантний вигляд.

"Але коли натовпом стали бігати по магазинах , склалося враження , що організатори поскупилися . Найбільший сертифікат , на 500 гривень , був у магазині дублянок . Що на ці гроші там можна купити ? " - каже Володимир.

У відділі реклами ТЦ кажуть, що акцію вони провели першими в Україні .

"Вирішили привернути увагу до магазину. А з приводу звинувачень , то ми нічого не приховували . В анонсі вказали , що потрібно буде виконати інструкцію. У подробиці не вдавалися , щоб був сюрприз . Всього сертифікати отримали 32 учасники " , - розповідає керівник відділу реклами ТЦ " Квадрат "Ольга Дубинська .

Зараз ви читаєте новину «Більше сотні оголених киян прийшли у ТЦ за дармовим одягом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути