Ексклюзиви
субота, 29 жовтня 2016 13:24

Білоруса звільнили через георгіївську стрічку

Таксиста глобального сервісу таксі Uber у Мінську звільнили через георгієвську стрічку в салоні. Він відмовився зняти її на прохання пасажирки, почав поводитися агресивно та висадив її з машини.

"На мою пропозицію зняти стрічку він відповів, що "розвелося тут бандерівців", "у нас стільки дідів полягло, а ви маєте совість задавати такі питання". Я сказала, що хочу змінити машину і попросила мене повернути до під'їзду. Водій відмовив і змусив вийти біля найближчого бордюру. У звичайному таксі, я не прошу прибрати стрічки, російські прапори, провітрити прокурений салон. Але я спеціально вибрала інший рівень сервісу. Убер відреагував на мій відгук швидко, дівчина зі служби підтримки вибачилася і сказала, що водій заблокований і ведеться розгляд. Я попросила тримати мене в курсі", - написала на своїй сторінці в соцмережі директор мінського творчого простору "Цех" Юлія Дорошкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасні війни – це не бомбардування міст, це – бомбардування мізків

Потім служба підтримки підтвердила, що водіям рекомендується не використовувати в салоні наклейки, стрічки та інші знаки, що демонструють політичну приналежність. Це не прописано в правилах, тільки рекомендовано. Але якщо клієнт поскаржиться, то водія можуть заблокувати, як мінімум на час.

"Водій заблокований, проводиться розгляд, і як мінімум тиждень він працювати не буде. Подальша його робота ще під питанням. Інші мешканці Мінська теж з ним стикалися і згадували, що він любив розповідати пасажирам про те, як чудово жилося в СРСР", - додала Дорошкевич.

Мандрівник Леонід Єзерський 664 кілометри до Мінська із Києва проїхав автостопом за 28,5 годин. Дороги в Білорусі кращі за українські. Жодної ями немає за понад 300 км від столиці. Узбіччя чисті.

Зараз ви читаєте новину «Білоруса звільнили через георгіївську стрічку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути