неділя, 04 грудня 2016 10:00

Астролог розповіла, що чекає на Україну 2017 року

Астролог розповіла, що чекає на Україну 2017 року

2017-й рік для України стане успішніший за попередній. Почнемо виходити із застою та затяжної кризи. Це рік шансу для України. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"До 20 березня доведеться вигрібати проблеми, які накопичилися торік. Багато-хто змушений буде боротися за свою репутацію, пояснювати, де взяли гроші, які задекларували, відчитуватися за нажиті маєтки та автомобілі. До відповідальності притягуватимуть чиновників, суддів, прокурорів. Дехто намагатиметься вирішити проблеми підкупом. Корупція може набути ще більших масштабів", - прогнозує Максимова.

Вдалішого часу для зрушень і змін годі чекати.

"Якщо цьогоріч нічого не досягнемо, то 2018-го "потонемо" у корупції, брехні і беззаконні, - каже Максимова. - 2017 рік дасть змогу Україні гучно заявити про себе і позитивно засвітитися на міжнародній арені. На нас регулярно звертатимуть увагу світові лідери".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко розповів, за що воює Україна

За словами астролога, Міжнародний валютний фонд не буде такий щедрий до нас, як у попередні роки.

"Допомоги отримаємо менше, ніж розраховували. Доведеться самим мудрувати, як покращити свою економіку. Частину людей при владі замінять. Навесні можливі позачергові вибори до парламенту. Вони підуть державі на користь. Політичні сили можуть мінятися місцями. Ті, хто раніше мав меншість, навпаки набере більше голосів. Почуємо нові імена. Кадрові зміни в уряді сприятимуть покращенню фінансового становища держави", - говорить Олена.

Від влади відсіюватимуться люди, які дбають лише про власне збагачення.

У листопаді на сайті Gazeta.ua тривало опитування читачів "Чи відчуваєте зменшення корупції в країні?" Більшість вказали, що рівень корупції не змінився.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, що чекає на Україну 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути