Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2015 23:19

Американські "Хаммери" цілком придатні для української армії - Мінооборони

Американські "Хаммери" цілком придатні для української армії - Мінооборони
Фото: https://twitter.com/GeoffPyatt

Міноборони спростувало інформацію про про незадовільний технічний стан "Хаммерів", які були передані США і розподілені між військовими частинами Збройних Сил України.

130 "Хаммерів", які Україна отримала від США у липні 2015 року, після передачі на озброєння ЗСУ були у задовільному технічному стані і недоліків у них виявлено не було.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України, коментуючи публікацію The Washington Post про те, що американська техніка, яку передали Україні, не придатна для користування.

Як зазначається, під час перевірки технічного стану зазначеної техніки недоліків виявлено не було. Не зважаючи на те, що автомобілі раніше перебували в експлуатації вони мають невеликій пробіг та значний запас ресурсу.

"Під час експлуатації "Хаммерів" у підрозділах, зокрема в районі проведення АТО, виникали проблеми лише зі зносом шин.

На даний час Центральним автомобільним управлінням Озброєння Збройних Сил України укладені угоди на закупівлю 158 комплектів автомобільних шин для даних автомобілів, які вже до 15 грудня мають бути поставлені.

Для подальшого технічного обслуговування "Хаммерів", триває робота щодо поставки ремкомплектів та запасних частин у рамках надання матеріально-технічної допомоги від США", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше американська газета The Washington Post оприлюднила інформацію, що США передали Україні техніку фізично й морально застарілу та непридатну до експлуатації.

Зараз ви читаєте новину «Американські "Хаммери" цілком придатні для української армії - Мінооборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути