вівторок, 10 листопада 2009 12:47

Американська дівчинка перестає чхати тільки під час сну (ФОТО, ВІДЕО)

Дивні наслідки простуди мучать 12-річну американку Лорен Джонсон: вона практично безперервно чхає, відпочиваючи тільки уві сні. Це почалося приблизно неділю тому, коли дівчинка почала одужувати після простудного захворювання.

Юна мешканка міста Чесапік в штаті Вірджинія чхає не менше 16 разів на хвилину, тобто з перервами менш ніж 4 секунди. Її матір Лінн Джонсон говорить, що для дівчинки життя фактично зупинилося. Вона не ходить до школи і насилу встигає щось з"їсти в мізерні перерви між "чханнями".

Одна з найсерйозніших проблем, з якою зіткнулася Лорен, - це те, що люди безцеремонно роздивляються її, як чудасію.

Мама з дочкою вже побували у багатьох лікарів, проте ніхто поки так і не може поставити діагноз і знайти спосіб позбавлення від нескінченного, виснажливого чхання.

Навіть професійний гіпнотизер не зміг допомогти дитині - дівчинка не перестала чхати в стані трансу, хоча щоночі під час сну її чхання припиняється.

Лінн Джонсон сподівається, що про дивне захворювання її дочки за допомогою ЗМІ почують інші фахівці в сфері медицини і хтось з них допоможе Лорен одужати, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Американська дівчинка перестає чхати тільки під час сну (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути