Ексклюзиви
четвер, 18 червня 2015 20:20

Якщо "торнадівці" застосують зброю - будуть знищені - Генерал МВС

Якщо "торнадівці" застосують зброю - будуть знищені - Генерал МВС
Фото: restoring-donbass.com

Розформований указом міністра МВС батальйон "Торнадо" зобов'язаний скласти зброю. У разі ж збройного опору "торнадівців", що базуються під Лисичанськом Луганської області, ті, хто чинитиме опір, будуть знищені.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на начальник Головного управління МВС у Луганській області генерал-лейтенант Анатолій Науменко.

"Якщо ще вчора питання стояло по-іншому, то сьогодні вони досягли того, що їх розформували. Якщо вони не чинитимуть збройного опору, штурмувати їх ніхто не буде. Якщо ж застосують зброю – будуть знищені. Згідно Закону", – пояснив Науменко ситуацію, що склалася.

На запитання про оточення підрозділами ЗСУ місця базування батальйону "Торнадо" генерал-лейтенант відповів: "Ніхто їх не оточує. Ми просто виставили пости – не допускаємо, аби вони пішли кудись на техніці, зі зброєю. А там хай сидять, скільки хочуть, аж до синіх віників".

Зібрані первинні матеріали, що свідчать про злочини з боку військовослужбовців "Торнадо", зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і передано у прокуратуру.

Якщо буде дозвіл прокуратури, Науменко готовий публічно продемонструвати докази цих злочинів, зокрема представити людей, яких в роті били і гвалтували.

Зараз ви читаєте новину «Якщо "торнадівці" застосують зброю - будуть знищені - Генерал МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути