неділя, 26 квітня 2015 20:54

200 "Нічних вовків" повернулись з Польщі

200 "Нічних вовків" повернулись з Польщі
Фото: fakt.pl

Близько 500 російських громадян, серед яких була група з приблизно 200 мотоциклістів-байкерів, повернулася до Росії після участі в низці жалобних заходів у Польщі, повідомляє "Радіо Свобода".

Ідеться про росіян, які 25 квітня, брали участь у заходах у польському місті Бранєві, приблизно за 50 кілометрів від Калінінграда. Серед них була й делегація байкерського клубу "Нічні вовки", але їх заборона в'їжджати до Польщі не стосувалася.

Байкерів на всьому шляху супроводжувала польська поліція, ніяких інцидентів із участю росіян не було.

У п'ятницю, 24 квітня, Міністерство закордонних справ Польщі оголосило, що повідомило Росію про відмову у в'їзді на польську територію групі мотоциклістів, серед них і членів російського пропутінського байкерського клубу "Нічні вовки", які планували широко розрекламовану поїздку кількома країнами Європи з тим, щоб 9 травня прибути до Берліна. При цьому в повідомленні МЗС Польщі було наголошено, що ця заборона не стосується учасників, серед них і групи мотоциклістів, іншої акції, яку російська сторона планувала провести в місті Бранєві.

Тим часом у Росії повідомляють, що байкери з клубу "Нічні вовки", які планували доїхати до Берліну, все одно вирушають і спробують перетнути кордон Білорусі і Польщі в понеділок, 27 квітня.

Зараз ви читаєте новину «200 "Нічних вовків" повернулись з Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути