Ексклюзиви
середа, 05 лютого 2014 15:48

Відомий русофіл Царьов відправив своїх дітей вчитися в університети "Туманного Альбіону"
6

"Регіонал" Олег Царьов, відомий своє проросійською політичною позицією щодо розвитку України, чомусь не відправив своїх дочку і сина навчатися у Москві чи Санкт-Петербурзі.

Для освіти своїх дітей він обрав Великобританію, про що свідчать сторінки Олі і Максима Царьових у Facebook, пише Українська правда.

18-річний Максим навчається у Даремському університеті (Durham University) в Англії. А 14-річна Ольга – у школі Gordonstoun у Шотландії.

Автор: Фото: Фейсбук
 

Автор: Фото: Фейсбук
 
На сторінках Царьових не так вже й багато доступної інформації. Дочка регіонала Ольга переважно фотографується на тлі граффіті та з білявою подружкою.

Автор: Фото: Фейсбук
 

Автор: Фото: Фейсбук
 
А її брат, вочевидь, дуже цінує свою дружбу з таким собі Кирилом Кутаковим, фото з яким прикрашає обкладинку сторінки Максима у Facebook.

Автор: Фото: Фейсбук
 
Також цікавим є той факт, що дітям гомофоба Царьова подобається група "Placebo", учасники якої є відкритим геями. Крім того, Оля, вочевидь, є фанаткою Девіда Боуї, який називав себе бісексуалом.

Автор: Фото: Фейсбук
 

Варто зауважити, що на сайті школи Gordonstoun йдеться про те, що метою їхнього виховання є "творення динамічного та соціально орієнтованого суспільства за допомогою саморозвитку та відповідальності за особисті і корпоративні цілі". А ще у цій школі виховують громадян світу, що, мабуть, і стало головним критерієм у виборі закладу Олегом Царьовим.

Зараз ви читаєте новину «Відомий русофіл Царьов відправив своїх дітей вчитися в університети "Туманного Альбіону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути