Ексклюзиви
понеділок, 13 січня 2014 16:33

Помер екс-губернатор Черкащини Володимир Лук'янець

Помер екс-губернатор Черкащини Володимир Лук'янець
Володимир Лук'янець помер вдома. Фото: рrocherk.info

Колишній губернатор Черкаської області Володимир Лук'янець сьогодні близько сьомої ранку помер у себе вдома.

Про це пише "Прочерк" із посиланням на джерела та інформацію головного лікаря Черкаського онкодиспансеру Віктора Парамонова, Лук'янець лікувався останнім часом.

"Це дуже мужня людина. За багато років хвороби він жодного дня не пролежав у нас у лікарні. Він приймав усе, що треба, і їхав на роботу. Намагався ні для кого не бути тягарем, - зазначив Парамонов. - Розумієте, у тій ситуації, в якій він опинився, він знайшов сили поєднувати лікування, роботу і громадську діяльність. Ми його шанували і в нас з ним склалися гарні людські стосунки. До речі, він був патріотом Черкащини. Він багато читав, гарно знав історію і не лише вчорашню, а й історію 100-200 літньої давнини. Я був свідком, як він міг дискутувати на цю тему з фахівцями-істориками на рівних. Я віддаю йому велику шану".

Володимир Лукич народився 1956 року в селі Бакаєве Чорнобаївського району Черкаської області. У 1994-1995 роках був першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації і голови обласної Ради народних депутатів. У 1995-1998 роках обіймав посаду заступника голови Черкаської ОДА. Керував облрадою із 1998 по 2001 роки. Очолював Черкаську облдержадміністрацію із 2001 по 2003 рік. Після цього був генеральним директором державного підприємства "Златодар". Був депутатом Черкаської облради від "Народної партії".

Зараз ви читаєте новину «Помер екс-губернатор Черкащини Володимир Лук'янець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути