Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2012 13:44

Найвищому українцю зробили кросівки 68-го розміру

Ігор Вовковінский - найвища людина, яка проживає в США. Його зріст 235 сантиметрів. Ігор живе у Міннесоті і є великим шанувальником "Тімбервулвз" і Барака Обами. У 1989 році він з матір'ю переїхав з Києва в Рочестер (Міннесота), щоб зробити операцію з видалення пухлини, яка тиснула на гіпофіз і випускала в організм підвищену кількість гормону росту. Про це розповідає Сегодня.

На своє 30-річчя велетень отримав дивовижні подарунки. Спеціально для Вовковінского були зроблені три пари величезних кросівок - 68-го розміру. Проведення досліджень особливостей ніг ??Ігоря і саме виробництво коштувало компанії 20-25 тисяч доларів. За останні 6 років через невідповідне взуття, Ігор переніс 16 операцій на ногах.

Автор: Фото: segodnya.ua
 

"Нарешті я зможу нормально ходити, вигулювати собаку, ходити по магазинах. Прекрасне взуття, ходжу як на подушці, - говорить щасливий Вовковінский. - Це чудова можливість почати робити те, що я не міг раніше робити. Зазвичай пройшовши два квартали, я вже насилу дихав. Сподіваюся це шлях до одужання ".

Автор: Фото: segodnya.ua
 

Швидко зростаючий хлопчик мріяв стати баскетболістом, але через проблеми зі здоров'ям цього не сталося. Тепер Ігор збирається частіше відвідувати домашні ігри "Тімбервулвз". І без нового взуття він був у минулому році на матчі "Міннесоти" і сфотографувався з центровим Ніколою Пековичем, чий зріст 211 сантиметрів.

Зараз ви читаєте новину «Найвищому українцю зробили кросівки 68-го розміру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути