Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2012 18:14

Зять Ющенка збудував парк-готель під Рівним
18

Олексій Хахльов зустрічає гостей на подвір'ї біля готелю
Фото: Фото: Олена Власова
Чарівний вид з тераси з готелю
Сусіди тихі і спокійні
Тішать око натуральні матеріали, використані в оформленні готелю
Хахльов показує ресепшн

У четвер 35-річний бізнесмен Олексій Хахльов показав журналістам свій перший готель "Швейцарія", який він звів в селі Обарів біля Рівного. Офіційне відкриття було три тижні тому – стрічку приїжджав перерізати екс-президент Віктор Ющенко, тесть Хахльова.

Чотириповерховий будинок стоїть на березі сільського ставка. На вході гостей зустрічають з корзинкою зелених яблук. Ці фрукти також ставлять у номерах, в холі та у караоке-барі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зять Тимошенко потрапив до десятки найвпливовіших іноземців в Україні

"Принципово не хотів шароварщини, а чогось стильного. Дизайн мінімалістичний, але тут багато дерева, скла і канатів. Навіть склянки у барі обв'язані мотузкою", - власник визвався провести екскурсію по готелю. – "Розраховую, що тут зупинятимуться спокійні, інтелігентні люди з достатком. Навряд чи до нас зазирнуть далекобійники".

Ціна номерів починається від 500 гривень за добу. Кімнати розташовані на трьох верхніх поверхах, відчиняються електронними картками. У кожній є плазмовий телевізор та картина одного з відомих українських художників. За кожну із цих картин бізнесмен виклав від 5 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зятя Ющенка не включили до виборчого списку НСНУ

"От тільки не застрахував їх іще. Сподіваюся однак, що вандали нас оминуть. Ціни до чемпіонату Євро-2012 піднімати не будемо. Хто хоче, може попередньо бронювати номери на нашому сайті. До речі, найпершими клієнтами стали одесити", - додає господар. – "До будівництва готелю на цьому місці ріс хіба очерет у мій зріст".

У деяких номерах санвузол відділяє лише прозора стіна. З двоспального ліжка видно усю душову кабінку та унітаз.

"Досить демократично – хочеш дивишся або не хочеш і не підглядаєш", - сміється Хахльов. – "Але не у всіх номерах так, інші мають звичайну непрозору стіну. Всього в готелі 24 номери, деякі двоповерхові і мають додаткове ліжко у мансарді. Вікна переважно виходять на озерце і парк".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-зять Ющенка проспав стрілянину в своїй квартирі

Найдорожче обійдеться люкс для молодят – у 1200 гривень за добу. У ціну ночівлі традиційно входить сніданок. Курити у номерах заборонено, лише на терасі готелю та у спеціальній кімнаті.

На першому поверсі також розташований караоке-клуб "Висоцький". Його фотографіями та фразами з пісень прикрашені майже усі стіни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталіна Ющенко розповіла про дружню екс-президентську сім'ю

"Якби моя воля, зібрав би усі копії фільму "Висоцький. Дякую, що живий" і спалив би десь на майдані. Для мене він – геній, тому оте кіно про барда-наркомана не сприймаю абсолютно", - каже Олексій Хахльов. – "Сам у караоке жодного разу не співав, а от дружина Віталіна якось подарувала мені кліп на пісню "Оторваться от земли" - був просто розчулений. У нас в клубі 30 тисяч пісень. Є всього дві пісні, які терпіти не можу: "Мурка" та "Владимирский централ". За їх виконання клієнт мусить сплатити 2 тисячі гривень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Ющенка сфотографувалася для журналу Pink (ФОТО)

У караоке-клубі готують фірмовий апельсиновий чай. Подають клієнтам меню з "приколами" – можна замовити, щоб заспівав офіціант, директор або й весь клуб.

У майбутньому власник планує звести біля корпусу ресторан на ставку, котеджне містечко та банний комплекс. В яку суму обійшлося будівництво готелю і скільки Хахльов ще планує туди вкласти – не розголошує. Бізнесмен з дружиною Віталіною Ющенко постійно мешкають в райцентрі Острог, що за 48 км звідси.

Зараз ви читаєте новину «Зять Ющенка збудував парк-готель під Рівним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути