Ексклюзиви
неділя, 04 грудня 2011 11:35

Титул "Міс Франція 2012" здобула єврейка - араби обурилися
11

Фото: Фото: Reuters

Увечері в суботу, 3 грудня, в Бресті було оголошено ім'я власниці титулу "Міс Франція 2012". Королевою краси Франції стала 19-річна студентка Дельфін Веспізе (Delphine Wespiser), яка вивчає менеджмент, захоплюється танцями (східними і фламенко) і не позбавлена таланту художника.

Перемігши недавно на конкурсі "Міс Ельзас", Дельфін, схоже, не розраховувала потрапити у фінальну п'ятірку і, тим більше, виграти національний конкурс краси. Принаймні, на кожне оголошення її імені в числі переможниць чергового етапу вона реагувала так, немов для неї це було повною несподіванкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка перемогла у конкурсі "Міс Еко туризм-2011"

Коронувала Дельфін переможниця торішнього конкурсу єврейка Лорі Тільман. У французьких соціальних мережах обговорюється і національність нової "королеви", блогери сходяться в тому, що вона теж єврейського походження. Бо в Ельзасі живуть кілька єврейських сімей з такими прізвищами, а в США є сотні тезок Дельфін єврейського походження.

В останні роки титул найкрасивішої дівчини Франції тричі отримували єврейки: "Міс Франція 2006" стала Олександра Розенфельд (у тому ж році вона була удостоєна звання "Міс Європа"), титул "Міс Франція 2008" завоювала Валері Бег (чию красу журналісти називали "імпортованою з Ізраїлю"), в минулому році першою красунею Франції була оголошена "Міс Бретань" Лорі Тільман.

Нинішній конкурс "Міс Франція" викликав роздратування у місцевих мусульман не тільки тому, що вони в принципі не вітають конкурси краси, але й тому, що під час виступу учасниць у купальниках, дівчата виходили на сцену в коронах, прикрашених шестикінечною зіркою. На арабомовних форумах пишуть про "сіоністської провокації" організаторів конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс світу" жила в монастирі

Журі конкурсу "Міс Франція", що проводилося в 65-й раз, очолював знаменитий актор Ален Делон. Допомагав йому популярний телеведучий Жан-П'єр Фуко. Директором конкурсу була Сільвія Тельє.

Зазначимо, що незабаром у Франції пройде фінал ще одного конкурсу краси "Міс Нація". Його організувала Женев'єва де Фонтене (справжнє прізвище Мульман), яка багато десятиліть була беззмінним президентом конкурсу "Міс Франція".

Зараз ви читаєте новину «Титул "Міс Франція 2012" здобула єврейка - араби обурилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути