четвер, 12 червня 2014 18:21

Голландська група в своєму кліпі співала під час оргазму

Голландська група в своєму кліпі співала під час оргазму

Голландський музичний колектив ADAM був відомий тільки шанувальникам специфічної електронної музики, але в один момент прославився на весь світ: винахідливі вокалістки випустили кліп, в якому перевірили, чи можна співати і відчувати оргазм одночасно.

Відеоробота "Go to go" починається цілком звичайно - три симпатичні дівчини з гарними голосами співають під ритмічну електронну мелодію, але буквально через хвилину з ними починають відбуватися дивні речі.

Красуні посміхалися, жмурились і помітно совалися на стільцях. Виявилося, що за кадром у кожної їх них була захована дуже пікантна деталь: мініатюрний вібратор. Таким чином, шанувальники їхньої творчості змогли поспостерігати, як виглядають (і звучать) їх улюблениці під час оргазму.

Треба зауважити, що дівчата впоралися відмінно - не кожному вдається співати або хоча б членороздільно говорити в такий відповідальний момент.

Зараз ви читаєте новину «Голландська група в своєму кліпі співала під час оргазму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути