Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2020 16:29

Відпочивали на круїзному лайнері: у Криму нові випадки зараження коронавірусом

Відпочивали на круїзному лайнері: у Криму нові випадки зараження коронавірусом
У Криму підтверджено шість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією

В анексованому Криму підтверджено шість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією. Усі хворі повернулися з-за кордону. Діагнози підтверджено лабораторно.

Кримчани повернулися з круїзу на туристичному лайнері в ОАЕ. Про це повідомляє підконтрольний Росії "глава" Криму Сергій Аксьонов на своїй Facebook-сторінці.

"При цьому 4 хворих — члени однієї сім'ї, яка перебувала в туристичному круїзі в ОАЕ. Ще 2 випадки теж привізні, на територію республіки хворі прибули після відвідання Литви і Бельгії", — написав Аксьонов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пунктах пропуску Донбасу та Криму рекордно зменшилася кількість людей

Усім хворим діагнози підтверджено лабораторно. Кримчан госпіталізовано в інфекційні відділення лікарень півострова, і вони перебувають в окремих боксах. 21 березня у Криму підтверджено перший випадок коронавірусної інфекції в жителя півострова, який прибув із Франції. Стан хворого - середнього ступеня тяжкості.

Пасажиропотік через кордон щодня зменшується. Адмінмежу з Кримом за день перетинають трохи більше за 200 осіб - повідомляють у Держприкордонслужбі.

Зараз ви читаєте новину «Відпочивали на круїзному лайнері: у Криму нові випадки зараження коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути