середа, 31 серпня 2016 05:15

Стали відомі імена причетних до "психіатрії" Умерова - ЗМІ

Стали відомі імена причетних до "психіатрії" Умерова - ЗМІ
ru.krymr.com

Стали відомі імена людей, які незаконно помістили і продовжують утримувати заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова в психлікарні.

Про це інформує "Крим.Реалії".

Кримську клінічну психіатричну лікарню №1, в яку помістили Умерова, очолює Сергій Крилов. На початку 2000-х він уже працював у цій установі на посаді завідувача психіатричним відділенням. До цього він керував Кримською психіатричною лікарнею №5 в селі Строганівка Сімферопольського району.

Оперативним співробітником ФСБ, який в понеділок, 30 серпня, відвідав Ільмі Умерова, є Володимир Шевченко. Він - сімферополець, до російської анексії Криму понад десяти років працював у відділі захисту національної державності кримського главку СБУ.

Слідчим ФСБ у справі Ільмі Умерова, який клопотав про його примусову психіатричну експертизу, є Ігор Скрипка. Будь-яка інформація про нього не відома ні адвокатам, ні кримським правозахисникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Умерова показала, як онуки цілують дідуся через ґрати

Рішення про примусову психіатричну експертизу Умерову винесла суддя Київського райсуду Сімферополя Тетяна Руба, яка є громадянкою РФ. На роботу в Київський райсуд Сімферополя вона була переведена указом президента Росії в грудні 2014 року. А до цього працювала в районному суді російського міста Омськ.

Нагадаємо, ФСБ порушила кримінальну справу проти Ільмі Умерова за статтею "сепаратизм" у травні цього року. "Прокурор Криму" Наталія Поклонська пояснила це тим, що, він, за її словами, закликав до порушення територіальної цілісності Росії в ефірі українського телеканалу АТR. Стан здоров'я Умерова значно погіршився 11 серпня під час розгляду сімферопольським судом питання про призначення йому психіатричної експертизи. Незважаючи на стан здоров'я, підконтрольний Росії Київський райсуд Сімферополя ухвалив рішення про необхідність проходження Умеровим стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі імена причетних до "психіатрії" Умерова - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути