Ексклюзиви
пʼятниця, 16 вересня 2016 01:11

США не визнають "виборів" РФ в Криму

США не визнають "виборів" РФ в Криму

США не визнають "виборів" РФ в анексованому Криму. Про це заявила посол США в Україні Марі Йованович, пише "Українська правда".

"Крим є і назавжди залишиться частиною України, попри всі можливі юридичні дії з боку РФ. Ми ніколи не визнаємо Крим як частину Росії. Ми також не визнаємо "вибори" в Держдуму, які проходять на території Криму", - додала посол.

Вона наголосила на тому, що США працюють зі своїми однодумцями у міжнародному форматі над тим, щоби зберігати постійні нагадування про те, що Крим є частиною України. "Що стосується санкцій – ті обмеження, які запроваджені у зв'язку з Кримом, вже є досить жорсткими. Я хочу зазначити, що від 1970-х років принцип санкцій змінився. Нині санкції застосовуються дуже точково і вони є значно ефективнiшими", - резюмувала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїздка Путіна до Криму не випадкова - Чубаров

Раніше в Естонії та в Литві засудили "вибори" в анексованому Криму.

Нагадаємо, 18 вересня відбудуться вибори до російської Держдуми. Кілька днів тому Україна закликала світ ігнорувати вибори в Держдуму в окупованому Криму - Рада ухвалила постанову про звернення до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій.

10 вересня президент України Петро Порошенко доручив поінформувати владу РФ про те, що проведення російських виборів на території України неможливо.

Зараз ви читаєте новину «США не визнають "виборів" РФ в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути