Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 19:30

Крим додали до пріоритетів на зустрічах ООН

Крим додали до пріоритетів на зустрічах ООН

Рада Європейського Союзу включила питання порушення прав людини в анексованому Криму та на сході України в документ щодо пріоритетів ЄС на зустрічах Організації Об'єднаних Націй з прав людини 2017 року.

Про це повідомляється на сайті Ради ЄС.

"ЄС продовжуватиме брати активну участь у Раді ООН з прав людини і третьому комітеті Генеральної Асамблеї ООН для захисту прав людини", - йдеться на сайті Ради ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крим - це Україна" – як світ відреагував на окупацію півострова

У документі сказано, що ЄС не визнає і продовжує засуджувати незаконну анексію Криму і Севастополя Російською Федерацією.

"У світлі глибокого занепокоєння ситуацією з правами людини на Кримському півострові та серйозними порушеннями прав людини і зловживаннями, пов'язаними з конфліктом на сході Україні, ЄС і надалі підтримуватиме ініціативи України для вирішення цих питань в рамках Ради ООН з прав людини та Генеральної Асамблеї, а також надаватиме повну підтримку моніторинговій місії ООН з прав людини в Україні", - йдеться у повідомленні.

Анексія Криму розпочалась 20 лютого 2014 року. Керували окупацією півострова міністр оборони РФ Сергію Шойгу і помічник Володимира Путіна Владислав Сурков.

Зараз ви читаєте новину «Крим додали до пріоритетів на зустрічах ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути