вівторок, 31 травня 2016 21:26

У лікарні залишаються ще троє врятованих в Літочках

Пацієнтів, які постраждали від пожежі у Літочках, вже можна виписувати. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у Броварській районній лікарні.

29 травня сюди привезли 5 хворих, яких вдалося врятувати з пожежі у будинку для престарілих. Троє з них досі знаходяться у лікарні. Двох вже забрали рідні.

"Один з хворих лежить у моєму відділенні. Але я вже вчора хотів його виписати. У нього лише незначні опіки. Але подзвонила його сестра з Америки. Попросила, щоб пару днів її брат побув тут, поки не знайдуть йому притулку", - сказав Володимир Коляда, завідувач відділенням хірургії лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку для престарілих згоріли 17 людей

58-річного художника Сергія Цецюру в лікарню привезли тієї ночі. Зараз чоловік знаходиться у відділенні хірургії.

"Я прокинувся від того, що почув вибух. Пам'ятаю крики, суєту. Після цього втратив свідомість. Прокинувся вже коли лежав на траві біля сусіднього будинку. Дивлюся – все горить, все у полум'ї. Потім мене забрала швидка", - розказує чоловік.

Автор: Наталія Міняйло
  58-річний художник Сергій Цецюра у Броварській районній лікарні.
58-річний художник Сергій Цецюра у Броварській районній лікарні.

У пансіонаті в Літочках він прожив 2,5 роки.

"Сергій у Літочках опинився після того, як його вигнала жінка. До нас подзвонили з швидкої допомоги. Сказали, що Сергій у них. Я вже третій день їжджу до нього. Вожу йому їсти. Сьогодні привезла суп та млинці. Але брат не схотів. Класти їжу в холодильник теж не хоче. Скоро має приїхати його племінниця зі Штатів. Вони планують забрати його до себе. Але йому поки що не дають візу", - розповіла двоюрідна сестра Сергій Цецюри Марина.

Крім Сергія Цецюри, за словами лікарів, там знаходиться ще двоє людей з пансіонату в Літочках. Одна жінка лежить у відділенні кардіології. Ще одна – у пульмонології. Це лежачі хворі. У лікарні їх провідують діти та внуки.

Нагадаємо, 29 травня у будинку престарілих у селі Літочки на Київщині о 3:48 виникла пожежа. В результаті загинули 17 людей. 18 вдалося врятувати.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні залишаються ще троє врятованих в Літочках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути