пʼятниця, 12 лютого 2016 03:35

У київському будинку виявлено арсенал зброї з іменним пістолетом покійного Чечетова

У київському будинку виявлено арсенал зброї з іменним пістолетом покійного Чечетова
Фото: kyiv.gp.gov.ua

Під час обшуку в приватному будинку на території Дарницького району Києва правоохоронці виявили нагородний "Маузер" і дозвіл на нього, виданий на ім'я М. В. Чечетова.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Києва.

"Слідчими СУ ГУ Національної поліції в м. Київ у рамках розслідування, розпочатого за фактом незаконного виготовлення боєприпасів, проведено обшуки за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження. Під час обшуку у приватному будинку на території Дарницького району виявлено та вилучено 2 автомати АКМС, 4 пістолети, гранату РГД-5 із запалом, станок для виготовлення патронів, понад 200 різних боєприпасів, а також приладдя для виготовлення патронів із залишками речовини, схожої на порох", - йдеться в повідомленні.

"Крім того, в приміщенні будинку вилучено дозвіл, виданий на право зберігання та носіння нагородного пістолета "Маузер К-96" на ім'я Чечетова М. В., сам пістолет та 10 патронів до нього", - наголосили в столичній прокуратурі.

Як повідомлялося раніше, 20 лютого минулого року у Генпрокуратурі заявили про вручення Чечетову підозри у зловживанні владою та службовій підробці під час ухвалення диктаторських законів 16 січня 2014 року - ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем при обтяжуючих обставинах), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службова підробка).

21 лютого Печерський райсуд Києва за клопотанням слідчого Генпрокуратури виніс рішення про обрання Чечетову запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави у 4 млн 990 тис. грн.

23 лютого за Чечетова було внесено заставу і звільнено з-під варти.

28 лютого Чечетова знайшли мертвим. За інформацією радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, Чечетов випав із 17-го поверху житлового будинку у Києві. Було відкрито кримінальне провадження за фактом смерті за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

2 березня Чечетова поховали на Південному кладовищі Києва.

Зараз ви читаєте новину «У київському будинку виявлено арсенал зброї з іменним пістолетом покійного Чечетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути