вівторок, 24 листопада 2015 17:07

У Києві поховали відомого стиліста Катерину Положай
6

Фото: Таміла Михеєва

Сьогодні у Києві відбулося прощання із відомим столичним стилістом Катериною Положай. Вранці 19 листопада її знайшли вбитою у власній студії стилю на вул. Артема. У жінки були порізані обличчя та шия.

О 12.30 біля церкви Ікони Божої Матері збираються люди. За півгодини тут має розпочатися прощальна панахида за Катериною Положай. Більшість несуть білі та рожеві троянди.

"Про вбивство Катюші узнала з телевізора. Треба бути звіром, щоб так з людини познущатися. Кажуть, все обличчя було сполосане. А вона ж така красуня, - витирає хусткою очі молода жінка. На голову натягує чорний шарф. - 10 років тому з нею разом працювали. Вона завжди була дуже цілеспрямованою, пробивною. Знала, чого хоче від цього життя, й багато працювала, щоб цього досягти. Ворогів не мала. Світла і позитивна людина. Можливо, її вбили із заздрощів. Бо для свого віку мала багато - і красу, і достаток, і популярність".

Катерина Положай була ексклюзивним дистриб'ютором "Діор" в Україні. Також була головним візажистом конкурсів краси "Міс Україна" та "Міс Київ", стилістом відомих українських журналів.

"Схоже, що вбивство грамотно готувалось. Вбивць було як мінімум двоє. Один виконавець, а інший слідкував, щоб не засвітилися", - шепоче повна жінка з плямистим шарфом.

До церкви під'їжджає "швидка". За 5 хвилин - темно-синій мікроавтобус "Мерседес". Із задніх дверцят четверо чоловік у чорних костюмах виносять труну. За ними йдуть родичі загиблої. Маму Катерини Положай ведуть попід руки. Хусткою витирає сльози.

"У вбивстві Каті багато винять її колишнього чоловіка. Так, у них не все було гладко. Рустам специфічна людина. Міг вдарити Катю, коли було не по-його. В основному сварилися через гроші. Катя була успішною бізнес-леді, а в нього з роботою не ладилось. Та вбити б її навряд зміг", - каже знайома родини Анна. Прізвища не називає.

Після панахиди тіло вантажать у мікроавтобус та везуть ховати на Берковецькому цвинтарі. У жінки лишилося двоє маленьких дітей.

Зараз ви читаєте новину «У Києві поховали відомого стиліста Катерину Положай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути