Ексклюзиви
пʼятниця, 26 серпня 2016 19:28

У центрі Києва 27 серпня частково обмежать рух транспорту

У центрі Києва 27 серпня частково обмежать рух транспорту

У центральній частині Києва 27 серпня частково обмежать рух транспорту у зв'язку з церемонією проводів збірної України на Паралімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

"З16:00 до 23:00 буде заборонено рух транспорту під час проведення урочистої церемонії проводів і маршу національної паралімпійської збірної (рухатиметься за маршрутом від перехрестя вул. Михайлівській та вул. Костьольної до Майдану Незалежності) по вулицях: Архітектора Городецького (від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик), Хрещатик (від вул. Трьохсвятительській до вул. Прорізний), Костьольна, Михайлівська", - йдеться у повідомленні відомства.

Також, обмежать рух автотранспорту по вул. Хрещатик (від перехрестя з вулицею Михайлівською до перехрестя з вул. Архітектора Городецького) з 1:00 до 23:00 для установки сцени і спеціальних конструкцій для проведення заходу.

У КМДА повідомили, про обмеження руху автотранспорту по Майдану Незалежності, а саме: першим двом смугам по вул. Хрещатик від Будинку профспілок до Головпоштамту з метою облаштування місць для людей з інвалідністю та встановлення сценічних конструкцій для проведення заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривава аварія: авто збило насмерть трьох дорожніх робітників

Під час заходу будуть закриті всі виходи з підземного переходу на Майдані Незалежності. Також буде обмежено паркування транспортних засобів у місцях проведення заходу з 19:00 26 серпня до 22:00 27 серпня.

У разі необхідності, за зверненням Управління державної охорони України, тимчасово закриють вхід і вихід зі станції метрополітену "Майдан Незалежності".

Урочисті заходи на Майдані Незалежності триватимуть з 19:00 до 22:00. Урочистий марш національної паралімпійської збірної команди України по маршруту від перехрестя вул. Михайлівській та вул. Костьольної до Майдану Незалежності – з 19:30 до 19:35.

Нагадаємо, 20 серпня у столиці після ремонту знову запрацював фунікелер. Відновити його роботу мали минулої п'ятниці. Перенесли, бо вандали понівечили вагони.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва 27 серпня частково обмежать рух транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути