неділя, 29 листопада 2015 11:15

Київські магазини спустили ціни на куртки, джинси і черевики
9

Фото: Яна Романюк

Столичні магазини одягу та взуття на 30-50 % спустили ціни на товари у вихідні дні. На вікенд вирішили продовжити акційні ціни, які діяли у "Чорну п'ятницю" 27 листопада.

"Майже кожен другий бутик продовжив акційні розпродажі після "Чорної п'ятниці", - каже столичний стиліст Андрій Крикота. – У магазині "Mango" зробили акцію "Щасливий вікенд" і спустили ціни на третину. Весь товар продають зі знижкою 30 відсотків. До примірочних і кас черги. Люди купують в основному светри, джинси, курточки і пальта. Наприклад, джинси, які коштували 1,2 тисячі гривень, можна купити за 840. Пальто за 2,5 тисяч у ці вихідні коштує всього 1750".

За словами Крикоти, деякі магазини продовжили акційні пропозиції, які діяли у "Чорну п'ятницю", аби збути товар з осінньої колекції.

"Осінні пальта і куртки можна зараз придбати за півціни, - говорить Андрій. – Але покупці більше цікавляться зимовим товаром. Якщо колись купували кілька пар взуття чи штанів, то тепер беруть виключно ті речі, які необхідні. Через кризу продавцям важко розкрутили клієнта на 2-3 річ у чеку. Якщо він прийшов за курточкою, то навряд чи буде приміряти шарф чи гольф. Тому пріоритетними залишаються акції "Другий товар у чеку за півціни" та "Третій товар у подарунок".

У магазині Kari діє акційна пропозиція 1+1=3. Третю пару взуття покупець отримує у подарунок.

"У власника нашого магазину були великі надії на "Чорну п'ятницю", - говорить продавець одного зі столичних бутиків Олександра. – Відвідувачів було багато, але не всі понесли товар до каси. Дехто просто приміряв і йшов у сусідній магазин, бо там були дешевші жилетки, курточки чи сумки. Тому прийняли рішення влаштувати нічний розпродаж. Ціни спустили до 50 відсотків. За ніч заробили удвічі більше, ніж в день. Одяг купували навіть продавці. Можна було купити пуховик за 1,5 тисячі гривень і круті джинси всього за 600".

Зараз ви читаєте новину «Київські магазини спустили ціни на куртки, джинси і черевики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути