Ексклюзиви
субота, 17 вересня 2016 18:58

Активісти прокоментували нічний напад на посольство Росії

Активісти громадської організації націоналістів "С14-Січ" прокоментували свій нічний напад на російське посольство у Києві.

Про це повідомив у Facebook лідер "С14" Євген Карась.

"С14 будуть забезпечувати дотримання законів України з боку російської агентури під час провокаційних заходів з так званими "виборами до Государствєнной Думи". Російська агентура буде під контролем українських патріотів в точках окупаційних представництв Кремля по всій Україні. Декілька загонів патріотів готують патрулі з метою захисту державного суверенітету України та її громадян від вербовки з боку федералів. Рекомендуємо мирному населенню утриматися від візитів в так звані "консульства Росії" з метою підтримки російської агресії та режиму Путіна", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жодного кроку, доки російська сторона не пройде свою дистанцію" - головне з виступу Порошенка

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня група активістів влаштувала фейерверки та закидала петардами посольство Росії. Під гаслами "Свободу в'язням Кремля" і "Виборів не буде" вони розгорнули банер з написом: "Руські свині, тут вам не раді. Сьогодні фейерверк, а завтра будуть "Гради". Палили фаєра та пускали салюти у будівлю посольства. Охорона відреагувала спокійно. Нікого не затримали.

С14 розмістили також повне відео з нічної акції.

На сторінці організації у соцмережі йдеться ще про "нічний рейд декомунізації Києва". Активісти шукали та знімали таблички-дошки, присвячені пам'яті комуністів і які ще не зняли місцеві ЖЕКи.

Автор: С14
 

"Місто засинає, прокидається "Січ", - прокоментували активісти для Gazeta.ua.

18 вересня у будівлі російського посольства повинні відкрити дільниці для голосування на виборах в Державну думу РФ. Українська влада заборонила це робити. Також 8 вересня Рада прийняла постанову, в якій закликала парламенти світу не визнавати вибори в Держдуму РФ в Криму. Там в нижню палату російського парламенту хочуть обрати 4 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Активісти прокоментували нічний напад на посольство Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7643
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути