понеділок, 16 січня 2017 14:21

Колір очей власника помешкання визначає деталі інтер'єру
4

Фото: jysk.ua

Психологія кольору та форм діє не лише у виборі забарвлення стін у відповідності до настрою та самопочуття власника. Перш ніж вибирати меблі та шпалери варто подивитися, який колір очей має людина, яка буде на них дивитися. Принаймні, у цьому переконана блогер-дизайнер Анна Загорайко.

Масивні меблі, багато посуду та майданчики для забав з друзями варто передбачати для інтер'єру людей, які мають карі очі. Бо цим особам притаманні розвинуті лідерські якості у сукупності з великими амбіціями.

Кавові столики та м'які пуфи рекомендують людям з синіми очима. Бо такі власники домівок зазвичай є мрійниками та романтиками, вони люблять творчість. "Спробуйте поєднати різні стільці, можливо ви започаткуєте новий стиль!", - каже Загорайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шпалерах не повинно бути троянд та листя - дизайнер

Дивани-софи з м'якими формами та багато шухляд різної форми рекомендують власникам зелених очей. Жінок, які мають такі очі звуть чаклунками, бо неочікувані.

Людям з сірими очима рекомендують популярний нині білий колір, чіткий порядок, багато вільного простору. Це меблі для прагматичних реалістів. У такому інтер'єрі вони будуть створювати місце для перезавантаження після праці. Тут навіть для інших людей не так багато місця.

Зараз ви читаєте новину «Колір очей власника помешкання визначає деталі інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути