Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2017 18:23

Артисти та театрали створюють меблі з хенд-мейд декораціями
9

Фото: ladnydom.pl

Співаки, актори та селебріті залюбки проектують меблі та оформлення своїх домівок. Деякі навіть перетворюють творчу справу меблювання на бізнес - засновують власні марки та бренди. Про це розповідає ladnydom.pl.

Артист Бред Піт з 2008 року займається проектуванням меблів. Тоді його запросив до своєї майстерні дизайнер Франк Поларо, який має офіс на півдні Франції. Бред Піт показав художнику десятки своїх ескізів. Згодом чоловіки створили колекцію Піт-Поларо "Проект Піта. Втілив Поларо. Виготовлено в США". Це хенд-мейд меблі з якісних матеріалів та зігнутими лініями.

Акторка Анна Муха проектувала меблі для власних малюків. У 2013 році зробила лінію ліжечок та шаф для дітей "Good night". Її ліжка мають властивість "росте разом з дитиною". Виконані переважно у світлих кольорах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стара Швеція буде панувати в стилі "весни 2017" - дизайнер

Популярна в Америці ведуча Елен Де Дженерес зареєструвала свою марку ED by Ellen. Своїм іменем підписує меблі, аксесуари, елементи декору. Випустила колекцію подушок з вівцями, серію наборів столового посуду.

Польська фотомодель та телеведуча Омена Менсах створила колекцію меблів класю люкс під маркою Ammadora. Вона поєднує деталі різних епох і стилів.

Музикант Леві Кравіц продавав колекцію стільців на торгах дизайнерів у Мілані. Він поєднав тканину, шкіру та хутро в оббивці крісел. Ідею почерпнув у французького проектанта Філіпа Старцка Мадмуазель.

Зараз ви читаєте новину «Артисти та театрали створюють меблі з хенд-мейд декораціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути