Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2017 17:42

10 ідей оформлення кімнати для дівчинки
10

Гарна дитяча кімната для дівчинки не мусить бути рожевою. Так само гарно будуть виглядати стіни у кольорі какао, пише urzadzamy.pl.

На світлих стінах будуть добре виглядати білі меблі, додатки пастельних кольорів. Також для оформлення підходять блакитний та червоний кольори.

Популярними у інтер'єрі є білі кубики, в які можна помістити книги, квіти та іграшки. Прикрасять кімнату для дитини шафи-будинки, та ліжка, спинки яких виготовлені у формі воріт до дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад як вибрати письмовий стіл для дитини

Дівчатка старшого віку комфортно почувають себе у приміщеннях з чистими стінами, без рамок та зайвих деталей. Натомість, якщо дитині справді захочеться рожевого - можна буде придбати простирадла або серветки такого кольору та прикрасити ними.

Не виключають дизайнери і можливості оформити кімнату для дівчинки у скандинавському стилі. Білу стіну оформлюють геометричними фігурами, подушками у формі зірок та хмар.

Зараз ви читаєте новину «10 ідей оформлення кімнати для дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути