Ексклюзиви
середа, 27 січня 2016 18:55

Зброя, алкоголь, годинники - що шукали радянські війська в Берліні

Зброя, алкоголь, годинники - що шукали радянські війська в Берліні

Синонімом звірства та звичок диких азіатських орд протягом багатьох років було російське слово "солдат", яке воно отримало в травні 1945 року в Берліні. Трагічні розповіді про вбивства та згвалтування, скоєні "переможцем" в столиці Третього Райху, були ілюстрацією того зла, яке перемогло в 1945 році на руїнах зруйнованої війною Європі ...

Після втечі з Берліна залишків німецької армії, на місто впала тінь советского солдата, які на броньованних танках увійшли до міста. Більшість берлінців або втекли, або були вбиті. Ті, хто залишився, ховались у руїнах зруйнованого міста. Вони зустрілися з новими господарями Берліна відразу після виходу на поверхню.Оливкові мундири і особи з Азії з розкосими очима та високими вилицями - те, якими побачили радянських солдат і на довго їх запам'ятали.

Як виявилося, що перша хвиля радянських військ армії була більш дисциплінована та слухняна, однак, друга хвиля війська була більш зацікавлена не в боротьбі з вермахтом, а з цивільним населення. Радянські солдати шукали в цивільних зброю, алкоголь і годинники . Багато солдатів мали солідні "колекції" годинників, які вдягали геть на передпліччя. За відмову здавати годинник очікував розстріл.

На додаток до годинників великою пристрастю були жінки. За різними оцінками, в 1945 році в Берліні були згвалтовані між 95 і 130 тисяч жінок. І це були поодинокі випадки, по які жертви інформували владу!

Насправді кількість згвалтованих жінок була в рази більшою. У 1945 році, 5% дітей було народжено після згвалтувань радянськими солдатами німецьких жінок.

Зараз ви читаєте новину «Зброя, алкоголь, годинники - що шукали радянські війська в Берліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути