Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2014 16:16

Волонтери "ЗАСТУПу" просять підтримати пораненого в АТО українського солдата
2

Активісти "ЗАСТУПу" закликають усіх небайдужих людей допомогти пораненому в АТО українському солдату Романові Журавлю. Про це повідомляє прес-служба "ЗАСТУПу".

За її інформацією, Роман дістав серйозні поранення ніг: якщо терміново не провести дорогу операцію, чоловік залишиться інвалідом на все життя.

"Консультації з ізраїльськими лікарями дали рідним надію, що Роман зможе повернутися до повноцінного життя. Ціна питання — 160 000 грн. За ці гроші чоловікові проведуть операцію з нарощування колінної чашечки", — повідомляє прес-служба "ЗАСТУПу".

Аби підтримати Романа Журавля, активісти "ЗАСТУПу" ініціювали благодійну акцію. Вдалося зібрати 160 тисяч гривень. Однак, потрібні також кошти для післяопераційної реабілітації.

"У часи важких випробувань, лише спільними зусиллями ми можемо допомогти. Сьогодні в наших із вами руками шанс на повноцінне життя чоловіка. Залишилося пройти останні кроки на шляху до рятівної операції та одужання. Тож, ми закликаємо всіх небайдужих людей підтримати пораненого солдата", — зазначають у "ЗАСТУПі".

Кошти можна перерахувати на картку "Приватбанку" матері солдата — Ніні Володимирівні Журавель — 5168 7572 3503 9478. ЇЇ контактний номер телефону – (067) 423-34-34.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери "ЗАСТУПу" просять підтримати пораненого в АТО українського солдата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути