Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2014 10:15

У три роки Іван Цепковський не може стояти та ходити
5

Фото: ТСН

3-річний Іван Цепковський з Полтави потребує допомоги. Його батькам бракує грошей на відновлювальне лікування дитини. У хлопчика загроза ДЦП, попри те, що він народився здоровим. Підозри в рідних почали виникати пізніше. Пише "ТСН".
Немовля ніяк не могло самостійно сісти, не робило спроб повзати. Однак лікарі постійно заспокоювали, що нічого страшного не відбувається – мовляв, затримка в розвитку тимчасова та спричинена завчасним народженням. На 7-му місяці життя малюка його рідні почали бити на сполох. І невдовзі після ретельного обстеження пролунали страшні слова: "загроза ДЦП". Розпочалися безперервні курси масажу, ЛФК, фізіотерапії, медикаментозне лікування. Однак попри це, стан хлопчика погіршився. В дитини з'явилися судоми. Знадобилося стаціонарне лікування в неврологічному відділенні обласної лікарні Полтави.
"Результати є, але вони дуже малі. Досі дитина не може самостійно стояти та ходити. Лікарі кажуть, що дитина перспективна, але потрібно високоякісне лікування. Всі наші надії – тільки на клініку професора Козявкіна, бо лише в ній є протисудомна терапія", - розповіла мама хлопчика Анна Цепковська. Вона просить усіх небайдужих людей об'єднати зусилля та разом назбирати необхідні для оздоровлення дитини кошти. Підтримка людей – остання надія батьків на порятунок майбутнього їхнього сина.
"Ми будемо раді кожній посильній допомозі, кожній пожертвуваній гривні. Нам більше немає до кого звернутися, вся надія на добрих людей. Тільки ваша допомога може наблизити малюка до повноцінного життя без інвалідного візочка", - каже мама Івана.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку № 4405 8823 0956 4080 (на ім'я Цепковської Анни Павлівни).

 

Зараз ви читаєте новину «У три роки Іван Цепковський не може стояти та ходити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути